Servicii

Evenimentul tau e acum la cinema

 

E timpul ca Pitesti-ul sa aiba acces la o locatie unica, moderna si versatila pentru organizare de evenimente. Indiferent ca pregatesti o conferinta, un eveniment privat, un training, o lansare de produse sau o petrecere private alege-I pe cei mai buni. Alege Cinema Trivale!

12

34

56

78

92

102

*Stimati clienti. Momentan unele dintre serviciile prezentate mai sus nu sunt inca active pentru publicul larg insa vor fi implementate cat mai curand. Pentru mai multe informatii va rugam sa va adresati catre office@cinematrivale.ro. Va multumim pentru intelegere.

Facilitati Cinema Trivale

In organizarea de evenimente imaginea si ambianta conteaza foarte mult. Noi suntem pregatiti sa te sprijinim astfel incat evenimentele desfasurate in cadrul Cinema Trivale sa fie organizate impecabil. Salile iti ofera flexibilitatea si aparatura multimedia de care ai nevoie pentru a-i oferi mesajului tau un maximum de impact, indiferent de numarul participantilor la eveniment.
Vrei sa rezervi o sala? Contacteaza-ne la office@cinematrivale.ro sau prin intermediul formularului de mai jos:

Solicita o oferta

Revenim cu o oferta personalizata pentru tipul si marimea evenimentului tau. Te asiguram ca evenimentul tau va fi un succes.