Politica de confidentialitate

1. Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului cinematrivale.ro, administrat de Wini Imobili SA, denumite in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

 

In cuprinsul prezentului document prin cinematrivale.ro se intelege si Wini Imobili SA.

 

2. Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor cinematrivale.ro.
Cinematrivale.ro  nu va acorda nici o garantie referitoare la:

  1. a) utilizarea anevoioasa sau intreruperiea in utilizare a site-ului;
  2. b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

Astfel cinematrivale.ro   nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

2. Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de cinematrivale.ro   sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre cinematrivale.ro ori de titularul acestui drept.

Toate drepturile sunt rezervate cinematrivale.ro. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea cinematrivale.ro sau a afiliatiilor sai.
Cinematrivale.ro va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

3. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Cinematrivale.ro   nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze cinematrivale.ro printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

4. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a cinematrivale.ro, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale in vigoare. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea cinematrivale.ro  nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

Cinematrivale.ro se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Cinematrivale.ro  nu colecteaza date cu character personal.
Cinematrivale.ro se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

5. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Cinematrivale.ro  nu colecteaza date cu character personal. Cu toate acestea, este posibil ca unii dintre partenerii nostri catre care veti fi directionati, accesand anumite link-uri in site, sa colecteze date cu caracter personal.

 

Va rugam sa verificati de fiecare data termenii si conditiile de utilizare a paginilor web pe care le deschidti.

6. Informatii pentru vizitatori

Ca vizitator aveti urmatoarele responsabilitati:

– sa nu publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;

– sa nu publicati nici un material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

– sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
– sa nu publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.
In caz de nerespectare a acestor conditii, cinematrivale.ro   si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

7. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.
Cinematrivale.ro isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa: Bucureşti, Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Center, Etaj 2, camera 13, sector 2.

 

© CINEMA TRIVALE 2014. All rights reserved.